NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Scoala pentru prosti, de Sasa Sokolov

Scoala pentru prosti

de Sasa Sokolov

Scoala pentru prosti

Titlu:

Scoala pentru prosti

Domeniu: Beletristica

Editura: Allfa

Autor: Sasa Sokolov

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 184

Anul apariţiei: 2011

Stoc epuizat

Elevul Cutare, un „prost“ de la o scoala speciala din suburbiile Moscovei, incearca sa ordoneze mediul in care traieste si relatiile deosebite pe care le are cu cativa dintre oamenii din apropiere. Treptat, discursul dezvaluie cititorului o lume fabuloasa, in care personajul principal si dublul sau imaginar comunica perfect un discurs cat se poate de firesc si totodata ininteligibil pentru oamenii „normali“. Satira la adresa „realitatilor economice“ din Rusia sovietica si totodata strigat de disperare, romanul lui Sokolov are o amprenta literara unica, dezvaluind o actiune atemporala petrecuta intr-o lume inchistata, in care cititorul poate recunoaste cu usurinta scena clasica a absurdului omniprezent in spatiul societatii comuniste.

Sașa Sokolov - Școală pentru proști.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Scoala pentru prosti” de Sasa Sokolov a apărut la editura Allfa în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 184 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană