NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

SAS: Primavara la Tbilisi, de Gerard De Villiers

SAS: Primavara la Tbilisi

de Gerard De Villiers

SAS: Primavara la Tbilisi

Titlu:

SAS: Primavara la Tbilisi

Domeniu: Beletristica » Comando » Colectia SAS

Editura: Meteor Press

Autor: Gerard De Villiers

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat

Dupa razboiul-fulger dintre Georgia si Rusia, FSB-ul continua lupta. O face mai in liniste si mai feroce!

O noua serie de aventuri ale protagonistului Malko Linge, de data aceasta in orasul Tbilisi, misterioasa capitala a Georgiei. Misiunea sa consta in descoperirea unei „cartite“ in anturajul presedintelui Mihail Saakasvili, cartita ale carei manevre ar fi fost la originea razboiului-fulger din august 2008 dintre Rusia si Georgia, in Osetia de Sud. Si de data aceasta culoarea locala face deliciul lecturii, dar si palpitantele situatii carora le face fata Malko, cu ajutorul unei brunete apetisante. Ca intotdeauna, eroul lui Gerard de Villiers nu pregeda sa imbine placutul cu utilul! Actiune, politica internationala, trupe si blindate rusesti, un peisaj ciudat in care statuile lui Stalin coabiteaza cu bulevarde care poarta numele lui George Bush ... pe scurt, o lectura captivanta.

Gerard De Villiers - Primavară la Tbilisi.

Colectia SAS.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “SAS: Primavara la Tbilisi” de Gerard De Villiers a apărut la editura Meteor Press în seria de Beletristica: Comando: Colectia SAS, se află în stare bună, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană