NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sanctuarul, de Nora Roberts

Sanctuarul

de Nora Roberts

Sanctuarul

Titlu:

Sanctuarul

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 506

39,00 RON

Fotografa de mare succes Jo Ellen Hathawaz credea că scăpase de mult din casa aceea. Acolo îşi petrecuse anii cei mai singuratici, după ce familia fusese zdrobită de dispariţia bruscă şi inexplicabilă a mamei sale. Totuşi, întinsa proprietate sudistă de lîngă coastele Georgiei, continua să-i bîntuie visele. Dar şi mai mult o terorizau fotografiile pe care i le trimitea cineva - prim-planuri stranii, instantanee candide şi, în sfîrşit, cel mai şocant şi sfîşietor portret dintre toate, o fotografie a mamei sale de mult pierdută... goală, frumoasă şi moartă.

In acest moment, Jo şi-a dat seama că este timpul să se întoarcă la Sanctuar. Cu ajutorul unui bărbat, ea încearcă să afle adevărul despre cel care o hăituieşte - şi despre trecutul tragic al mamei sale.

Dar ameninţarea care a mînat-o pe Jo înapoi spre Sanctuar a urmărit-o şi aici. Iar cei de pe insulă vor descoperi că Sanctuarul poate fi cel mai periculos loc...

„Un roman cu un succes răsunător... Are toate ingredientele unui bestseller de valoare...“ (New York Times)
„Excepţională, pasionantă şi romantică! Cea mai bună carte a Norei Roberts!“ (Randezvous)

Nora Roberts - Sanctuarul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Sanctuarul” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 506 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană