NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Sa fii politist la Los Angeles, de Robert H. Pratt

Sa fii politist la Los Angeles

de Robert H. Pratt

Sa fii politist la Los Angeles

Titlu:

Sa fii politist la Los Angeles

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Dragon

Autor: Robert H. Pratt

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 186

Anul apariţiei: 1994

16,00 RON

Soare, palmieri, plaje intinse, bantuite de briza Pacificului, peste 14,5 milioane de locuitori, uzina de vise a Hollywoodului, cartiere ultraelegante precum Beverly Hills - aceasta este fatada fascinanta a megalopolisului numit Los Angeles, a doua metropola ca marime din SUA, dupa New York.

In spatele ei insa se tes intrigi dramatice, razbunari, rafuieli rasiale intre cele circa 100 de comunitati etnice, misuna traficantii de droguri, psihopatii, ucigasii in serie, sangerosii mafioti asiatici. In lupta impotriva crimei, Los Angeles Police Department a devenit unul din faimoasele departamente de politie din lume.

Scrisa intr-un ritm alert, de un realism terifiant, cartea ne dezvaluie actiunile unui grup de politisti din brigada Omucideri. Citind-o, veti intelege ce inseamna... să fii poliţist la Los Angeles.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Sa fii politist la Los Angeles” de Robert H. Pratt a apărut la editura Dragon în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare impecabilă, conține 186 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană