NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Rumi si sufismul, de Eva de Vitray Meyerovitch

Rumi si sufismul

de Eva de Vitray Meyerovitch

Rumi si sufismul

Titlu:

Rumi si sufismul

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Humanitas

Autor: Eva de Vitray Meyerovitch

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 208

Anul apariţiei: 2003

Stoc epuizat

„Marea care sunt s-a înecat în propriile ei valuri; ciudată mare fără margini sunt“, spunea persanul Rumi pentru a încerca să formuleze misterul contopirii cu nelimitatul divin.

Poet mistic și maestru spiritual din islamul secolului al XIII–lea, Rumi e întemeietorul ordinului sufit al dervișilor rotitori, iar dansul lor extatic (sama) e o cale de interiorizare a aceluiași mister.

Eva de Vitray–Meyerovitch, specialist în literatura și spiritualitatea sufită, vorbește cu rigoare, înțelegere și simplitate despre acest mare maestru contemplativ, despre comunitatea și linia spirituală inițiate de el, despre radiația lui în epocă și în toate timpurile islamului, despre frumusețea, câteodată amețitoare, a poeziei sale.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Rumi si sufismul” de Eva de Vitray Meyerovitch a apărut la editura Humanitas în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 208 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană