NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Rasucind fusele orare, de Ioan Chirila

Rasucind fusele orare

de Ioan Chirila

Rasucind fusele orare

Titlu:

Rasucind fusele orare

Domeniu: Sport

Editura: Sport - Turism

Autor: Ioan Chirila

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 269

Anul apariţiei: 1980

19,00 RON

Cartea Răsucind fusele orare de Ioan Chirilă "cuprinde însemnări la ora închiderii. Ea ar fi vrut să fie un adevărat jurnal de călătorii, descriind pas cu pas priveliştile Lumii, dar un cronicar de fotbal, mereu grăbit, nu are timp să privească în linişte mormântul Medicilor sau piramida aztecă. El apucă să răsufle târziu, mereu după miezul nopţii, când reflectoarele de pe Wembley sau de pe Centomila încep să se stingă, când ultimul grup de suporteri se pierde în cântec şi când pe stadion e, în sfârşit, atâta linişte încât de aude, de departe, foşnetul subţire al unui ziar uitat sau rostogolirea la vale a unei cutii de Tuborg pe treptele de piatră.

Răsucind fusele orare e o serie de popasuri pe drumurile Fotbalului, ultimul imperiu în care soarele nu apune niciodată."

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Rasucind fusele orare” de Ioan Chirila a apărut la editura Sport - Turism în seria de Sport, se află în stare foarte bună, conține 269 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană