NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ramuri din Evanghelie (editia princeps, 1937), de Prof. Vasile Stoicanea

Ramuri din Evanghelie (editia princeps, 1937)

de Prof. Vasile Stoicanea

Ramuri din Evanghelie (editia princeps, 1937)

Titlu:

Ramuri din Evanghelie (editia princeps, 1937)

Domeniu: Editii princeps

Editura: Tiparul Tipografiei Arhidiecezane

Autor: Prof. Vasile Stoicanea

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 80

Anul apariţiei: 1937

Stoc epuizat

Superba editie princeps a lucrarii Ramuri din Evanghelie, de Prof. Vasile Stoicanea, aparuta la Sibiu, in 1937, sub tiparul tipografiei arhidiecezane.

Tiparita in regim propriu, acest volum a avut un tiraj foarte redus, cel mai probabil in cateva sute de exemplare, din care putine au mai supravietuit pana astazi.

Un exemplar rarisim, pastrat in conditie absolut perfecta, cu paginile inca netaiate si cu copertile originale, fara cea mai mica deteriorare ori insemnare olografa.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Ramuri din Evanghelie (editia princeps, 1937)” de Prof. Vasile Stoicanea a apărut la editura Tiparul Tipografiei Arhidiecezane în seria de Editii princeps, se află în stare impecabilă, conține 80 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană