NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Promite-mi viitorul, de Nora Roberts

Promite-mi viitorul

de Nora Roberts

Promite-mi viitorul

Titlu:

Promite-mi viitorul

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Granada

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 343

Anul apariţiei: 1996

Stoc epuizat

Talentata si frumoasa arhitecta Sarah Lancaster din New York a obtinut intotdeauna tot ce si-a dorit. La Paris cunoaste si se indragosteste de francezul Januel Bounnet. Acesta insa nu este demn de increderea acordata, singurul care ii poate promite viitorul si asigura fericirea fiind Byron Lloyd...

Nora Roberts - Promite-mi viitorul.

O carte foarte rară a Norei Roberts, cu un tiraj mic de exemplare, epuizată de mai bine de un deceniu, nemaifiind reeditată niciodată de la prima sa apariţie.

Deţinem un singur exemplar al acestui titlu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Promite-mi viitorul” de Nora Roberts a apărut la editura Granada în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 343 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană