NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Prizonierul dorintei, de Sandra Brown

Prizonierul dorintei

de Sandra Brown

Prizonierul dorintei

Titlu:

Prizonierul dorintei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Granada

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 208

Anul apariţiei: 1995

36,00 RON

Acţiunea cărţii Prizonierul dorinţei, de Sandra Brown, pornită de sechestrarea unui tânăr de către Anne, pentru a împiedica derularea unei fapte necugetate a acestuia, se transformă într-o mare poveste de dragoste reliefată cu o profundă sensibilitate şi frumuseţe, care depăşesc cu mult alte cărţi de acest gen.

Citite de zeci de milioane de oameni de toate vârstele şi treptele intelectuale, cărţile Sandrei Brown se impun prin simplitatea acţiunii dar, mai ales, prin marea căldură sufletească pe care o degajă de la primele rânduri.

O carte foarte rară a Sandrei Brown, cu un tiraj mic de exemplare, epuizată de mai bine de un deceniu, nemaifiind reeditată niciodată de la prima sa apariţie.

Deţinem un singur exemplar al acestui titlu.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Prizonierul dorintei” de Sandra Brown a apărut la editura Granada în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 208 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană