NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Prezenta, de John Saul

Prezenta

de John Saul

Prezenta

Titlu:

Prezenta

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: John Saul

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 348

Anul apariţiei: 2003

34,00 RON

În peisajul paradisiac al Insulelor Hawaii, antropologul Katherine Sundquist soseşte pentru a investiga nişte schelete misterioase îngropate de lava unui vulcan. Ceea ce descoperă aici însă este un gaz misterios care se infiltrează pe fundul oceanului şi care are efecte nocive asupra oamenilor, făcându-i să nu mai poată respira oxigen. Pentru fiul ei, Michael, vacanţa de vis se transformă repede într-un coşmar şi curând eroina noastră descoperă că fundaţia care îi sponsorizează cercetările este implicată într-o conspiraţie.

John Saul - Prezenţa, în ediţia cartonată, mai rară, şi în format mai mare decât cel clasic al cărţilor de John Saul editate de obicei de editura RAO.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Prezenta” de John Saul a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 348 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană