NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Povestiri inedite, de William Faulkner

Povestiri inedite

de William Faulkner

Povestiri inedite

Titlu:

Povestiri inedite

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: William Faulkner

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 578

Anul apariţiei: 2009

36,00 RON

Aceste povestiri inedite reprezinta o necesara si benefica recuperare a unei parti din opera marelui scriitor american ramasa pana acum necunoscuta publicului cititor roman. Universul faulknerian ni se redeschide si se intregeste prin intermediul lor, pasionatul de literatura intalnind aici personaje puternice si situatii care uneori te indeamna la meditatie, iar alteori iti aduc zambetul pe buze. De la Dal Martin cel lipsit de gena nobila, barbat ajuns cineva in viata prin propriile forte si individ convins ca onoarea se poate tranzactiona, pana la pictorul Elmer Hodge, cel care nadajduieste la celebritate artistica pentru a putea cuceri mana unei femei de familie bogata - trecand prin savuroase personaje precum cei doi piloti de avioane de razboi, tanarul Sartori si cumpatatul scotian MacWyrglinchbeath -, prezentul volum ne infatiseaza un caleidoscop de tipuri omenesti si de feluri de a fi pe care numai scriitorii de prim rang ni-l pot aduce dinainte, ca pe o suma de oglinzi in care sa ne contemplam.

William Faulkner - Povestiri inedite.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Povestiri inedite” de William Faulkner a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 578 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană