NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Potentialul erotic al sotiei mele, de David Foenkinos

Potentialul erotic al sotiei mele

de David Foenkinos

Potentialul erotic al sotiei mele

Titlu:

Potentialul erotic al sotiei mele

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: David Foenkinos

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 160

Anul apariţiei: 2009

19,00 RON

In Parisul zilelor noastre, un colectionar cu nume de erou grec, Hector, are, ca toti colectionarii, mari probleme cu ideea de unic. Confruntarea cea mare – in care eroul nostru va trebui sa-si arate toate calitatile de luptator – este cu ea, femeia unica a vietii lui, intalnita, cum se intampla adesea, in fata unei carti. Daca viata de colectionar are drame, umilinte si triumfuri demne de marile istorii ale Antichitatii, viata de sot cere un eroism pe care numai eroismul sotiei l-ar putea intrece. Care sunt incercarile prin care trec cei doi veti afla din aceasta epopee eroti-comico-satirica, scrisa cu savori de sampanie frantuzeasca.

Pariul criticului: Oricat de sobri ati fi din fire si oricat de rea ar fi perioada prin care treceti, citind cartea va va apuca rasul. Si daca sotia/sotul dvs. va intreaba „De ce razi?“ nu-i raspundeti, dati-i cartea, inca o precizare: povestea ii va amuza si pe cititorii necasatoriti.

David Foenkinos - Potentialul erotic al sotiei mele.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Potentialul erotic al sotiei mele” de David Foenkinos a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 160 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană