NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Poezii, de George Cosbuc

Poezii

de George Cosbuc

Poezii

Titlu:

Poezii

Domeniu: Poezie

Editura: Albatros

Autor: George Cosbuc

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 316

Anul apariţiei: 1987

9,99 RON

Coşbuc este un poet solar, satul şi ţăranul sunt animaţi de o extraordinară plenitudine a vieţii, care prin forţa ei biologică şi morală se exprimă ca o bucurie, ca o fericire a condiţiei omeneşti. Ca atare, el a identificat-o fără greş în plămada morală a ţărănimii, - rezervor nesecat de sănătate, de echilibru, de optimism, de vigoare umană, istorică şi socială. Între leagăn şi mormânt, singura axă a existenţei sale este viaţa, care îşi ajunge sie însăşi şi omului care o trăieşte, fără nici o justificare pentru alunecări anticipative în disperarea morţii şi neantului. Aceasta provine din faptul fundamental că poetul vede ţărănimea mai ales ca speţă, ca grup, durabile, permanente peste destinele individuale...

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Poezii” de George Cosbuc a apărut la editura Albatros în seria de Poezie, se află în stare bună, conține 316 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană