NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Poeme (editia princeps, 1925), de Walt Whitman

Poeme (editia princeps, 1925)

de Walt Whitman

Poeme (editia princeps, 1925)

Titlu:

Poeme (editia princeps, 1925)

Domeniu: Editii princeps

Editura: Cultura Naţională

Autor: Walt Whitman

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 105

Anul apariţiei: 1925

Stoc epuizat

Rarisimă ediție princeps a volumului de Poeme de Walt Whitman, în traducerea după originalul în limba engleză de Al. Busuioceanu.

S'a editat şi tipărit de Cvltvra Naţională, Bucureşti, 1925.

În stare impecabilă, coperţi cartonate originale, şi francată cu două timbre de 15 și 35 lei ale editurii "Cultura Naţională".

Nu prezinta absolut nicio însemnare olografă ori deteriorare consistentă. Tipărită pe o hârtie de calitate superioară, se prezintă în condiţie superbă.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Poeme (editia princeps, 1925)” de Walt Whitman a apărut la editura Cultura Naţională în seria de Editii princeps, se află în stare foarte bună, conține 105 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană