NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Podoabe de suflet, de Floriana Jucan

Podoabe de suflet

de Floriana Jucan

Podoabe de suflet

Titlu:

Podoabe de suflet

Domeniu: Poezie

Editura: Publicaţie independentă

Autor: Floriana Jucan

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 136

Anul apariţiei: 1990

32,00 RON
29,00 RON

Rarisim volum, debutul literar al celebrei jurnaliste Floriana Jucan, scris la varsta de 15 ani si publicat in 1990 la editura "Spectaconu" in doar cateva sute de exemplare si niciodata reeditat ulterior.

Floriana Jucan s-a născut în Bucureşti, la 1 decembrie 1974. Copilăria i-a fost influenţată de divorţul părinţilor, de cei câţiva ani petrecuţi într-un internat săptămânal şi de multe dorinţe şi ambiţii. La 15 ani, publică volumul de poezii Podoabe de suflet, iar la 21 de ani, romanul Ambasadorul.

Experienţa senzaţională a unei românce extrem de tinere, care trăieşte o tulburătoare poveste de dragoste cu ambasadorul Elveţiei în Bucureşti, mediul şi personajele politice, realismul şi veridicitatea descrise de Floriana Jucan fac din Ambasadorul o carte unică în peisajul cultural de după 1989. In paralel cu frecventarea Facultăţii de Administraţie Publică Ştiinţe Administrative, Floriana se impune ca jurnalistă de succes la cotidianele Evenimentul zilei şi Ziua, fiind acreditată la Preşedinţie şi Guvern.

Floriana Jucan - Podoabe de suflet.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Podoabe de suflet” de Floriana Jucan a apărut la editura Publicaţie independentă în seria de Poezie, se află în stare nouă, conține 136 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană