NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pietre pretioase. Mica enciclopedie, de Rudolf Duda, Lubos Rejl

Pietre pretioase. Mica enciclopedie

de Rudolf Duda, Lubos Rejl

Pietre pretioase. Mica enciclopedie

Titlu:

Pietre pretioase. Mica enciclopedie

Domeniu: Arta

Editura: RAO Books

Autor: Rudolf Duda, Lubos Rejl

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 191

Stoc epuizat

Pietre pretioase. Mica enciclopedie nu se adresează doar experţilor gemologi, mineralogi, bijutieri, colecţionari şi comercianţi, ci publicului pasionat, care intră ocazional în contact cu pietrele preţioase în magazine de bijuterii, în expoziţii sau citind diverse publicaţii.

Volumul este conceput în trei secţiuni. Introducerea pune la dispoziţia cititorilor informaţii esenţiale despre pietrele preţioase şi proprietăţile lor, ca şi despre modul de a le identifica, prelucra şi îngriji. Este explicată terminologia din chimie şi fizică, sunt descrise rocile gazdă şi ocurentele, tratamentul, diferitele procedee de prelucrare şi probleme legate de îngrijirea pietrelor preţioase; se fac trimiteri şi la proprietăţile lor tămăduitoare.

Textul propriu-zis, ilustrat fascinant, se constitue într-o monografie a gemelor. Proprietăţile lor sunt grupate astfel încat cititorii pot identifica pietrele pretioase direct, doar privindu-le cu atenţie, şi prin simple teste de laborator.

Secţiunea finală oferă informaţie suplimentară de specialitate, extrem de interesantă şi utilă, o lista bibliografică şi un indice.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Pietre pretioase. Mica enciclopedie” de Rudolf Duda, Lubos Rejl a apărut la editura RAO Books în seria de Arta, se află în stare nouă, conține 191 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană