NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pelerinul Kamanita, de Karl Gjellerup

Pelerinul Kamanita

de Karl Gjellerup

Pelerinul Kamanita

Titlu:

Pelerinul Kamanita

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Viaţa Românească

Autor: Karl Gjellerup

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 137

Anul apariţiei: 1991

19,00 RON

Pelerinul Kamanita, opera de maturitate a scriitorului danez Karl Gjellerup este o carte a experienţelor umane fundamentale, o poveste de dragoste înnobilată prin eşec, un itinerar în căutarea sensurilor superioare ale existenţei sub semnul înţelepciunii. Romanul captivează printr-o armonioasă fuziune a aventurii epice cu meditaţia lirică, prin fascinanta împletire dintre realitate şi vis, istorie şi legendă, document şi ficţiune, pe un fond de rafinat exotism.

Pelerinul Kamanita este considerat totodată un roman definitoriu pentru perioada "mistică" traversată de Karl Gjellerup. Pe canavaua unui roman de dragoste între un tânăr de neam ales şi o frumoasă fată din cetatea apropiată, autorul prezintă numeroase întâmplări legate de viaţa şi filosofia lui Buddha Sakyamuni.

Recenzii
Cartea “Pelerinul Kamanita” de Karl Gjellerup a apărut la editura Viaţa Românească în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 137 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană