NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pe strada Dublin, de Samantha Young

Pe strada Dublin

de Samantha Young

Pe strada Dublin

Titlu:

Pe strada Dublin

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Trei

Autor: Samantha Young

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 2013

Stoc epuizat

Pentru romanul Pe strada Dublin, Samantha Young a fost nominalizata la Goodreads Choice Award for Best Author and Best Romance.

Tot ce vrea ea este prezentul. Insa viitorul ii rezerva o surpriza...

Jocelyn Butler a fugit ani intregi de trecutul sau. Insa barbatul seducator pe care il cunoaste o va dezbraca de toate... secretele. Acum patru ani, Jocelyn Butler si-a lasat in urma trecutul dureros si a plecat din Statele Unite in Scotia, pentru a lua totul de la capat. S-a hotarat sa-si ingroape suferinta si sa mearga inainte fara a se mai implica in nicio relatie. Pare multumita sa duca o viata retrasa pana in clipa in care se muta intr-un apartament superb pe Dublin Street. Acolo cunoaste un barbat care zguduie din temelii lumea ei pazita cu grija. Braden Carmichael obtine intotdeauna ce vrea. Stiind cat de sceptica este Joss privind orice fel de relatie, Braden ii propune un aranjament sexual care sa satisfaca atractia intensa dintre ei si care sa le ofere in acelasi timp libertate totala.

„Apoi m-a cuprins in brate, lipindu-si o mana de ceafa mea, iar gura lui s-a lipit de a mea. Era un sarut disperat, dar nu-mi puteam da seama daca era disperarea lui sau a mea. Dar stiam ca nu fusesem sarutata niciodata asa, atat de adanc, atat de pasional. Nu era un sarut delicat, ci o incercare de a ne cufunda unul in celalalt.“

Samantha Young - Pe strada Dublin.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Pe strada Dublin” de Samantha Young a apărut la editura Trei în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 400 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană