NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Papillon, de Henri Charriere

Papillon

de Henri Charriere

Papillon

Titlu:

Papillon

Domeniu: Beletristica

Editura: Artemis

Autor: Henri Charriere

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 575

Anul apariţiei: 1991

24,00 RON

Ca prim roman al lui Henri Charrière, publicat în 1970, “Papillon” a avut un succes enorm şi imediat. Volumul descrie experienţele personale pe care Charrière le-a trăit ca prizonier în Guiana Franceză. Acuzat de uciderea unui proxenet, condamnat şi încarcerat în 1932, Charrière a avut numeroase încercări de a evada, pentru a putea repara nedreptatea ce i se făcuse. A susţinut încă de la început că este nevinovat, fiind nevoit să-şi părăsească soţia însărcinată şi fiica şi să ia calea închisorii. După câteva încercări de evadare eşuate, Papillon este în sfârşit eliberat şi se stabileşte în Venezuela. Titlul cărţii este dat de porecla pe care Henri Charrière a primit-o în închisoare, după tatuajul în formă de fluture pe care îl avea pe piept.

Veridicitatea poveştii a fost de multe ori contestată de unii critici, dar el a susţinut întotdeauna că tot ce a scris este adevărat, cu mici scăpări din cauza golurilor de memorie. În 2005 la Paris a apărut un anume Charles Brunier, care a pretins că este adevăratul Papillon. Mulţi au fost cei care au dat crezare acestuia, cu atât mai mult cu cât în anii prezentaţi în roman, Brunier fusese coleg cu Charrière.

Henri Charrière - Papillon.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Papillon” de Henri Charriere a apărut la editura Artemis în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 575 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană