NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Pacate sacre, de Nora Roberts

Pacate sacre

de Nora Roberts

Pacate sacre

Titlu:

Pacate sacre

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 477

Anul apariţiei: 1995

32,00 RON
19,00 RON

De dogoarea verilor din Washington nu poti scapa... si nici de contorsionata slujba a "Preotului" – un nebun care stranguleaza blonde zvelte, dragute, cu esarfa de matase alba folosita de preoti la oficierea serviciului divin, lasand langa acestea notite prin care isi absolva victimele de pacate.

Ceea ce le da cu adevarat de furca frumoasei Tess Court si lui Ben Paris – doi pasionati ai profesiilor lor si care nu reusesc sa pastreze o distanta profesionala intre ei, este flacara pasiunii oarbe, fierbinti.

Tess Court, psihiatrul de elita, desemnata de primar sa se ocupe de acest caz este zvelta, draguta si blonda...

Ben Paris, un ofiter de politie plin de magnetism, care se ocupa de investigatii, nu ii poate rezista lui Tess.

Dar mai este cineva care a pus ochii pe Tess... cineva care viseaza sa o salveze, sa-i curete sufletul de pacate, recurgand la insolita lui metoda de absolvire in noaptea tacuta, fierbinte.

Nora Roberts - Pacate sacre.

Recenzii
Cartea “Pacate sacre” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 477 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană