NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Omida mancacioasa, de Eric Carle

Omida mancacioasa

de Eric Carle

Omida mancacioasa

Titlu:

Omida mancacioasa

Domeniu: Carti pentru copii

Editura: Cartea Copiilor

Autor: Eric Carle

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 16

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat

"Omida mâncăcioasă" (The Very Hungry Caterpillar) este cea mai celebră dintre cărţile lui Eric Carle. A fost tradusă în 30 de limbi şi vândută în peste 22 de milioane de exemplare.

  • Grupa de vârstă: 0-6 ani
  • ISBN: 978-973-88438-7-5
  • Format: 18x13 cm
  • carte cartonată integral
  • pagini de diverse forme, ştanţate

Omida mâncăcioasă

O mică omidă iese din ou, foarte înfometată, şi porneşte la drum să caute de mâncare. Luni găseşte un măr, marţi mănâncă două pere, miercuri trei prune şi aşa mai departe, până sâmbătă când deja o doare burtica de cât de mult a mâncat. Îşi revine ronţăind o frunză fragedă şi verde... Se retrage apoi foarte obosită în cocon şi doarme două săptămâni. Când se trezeşte şi iese din cocon se transformă într-un minunat fluture.

Omida mâncăcioasă

Paginile cartonate, cu decupaje şi cu colţuri rotunjite transformă această carte într-o adevărată jucărie, atractivă şi rezistentă.

"Omida mâncăcioasă" - 40 de ani de la prima ediţie

În 2009 se împlinesc 40 de ani de la prima ediţie a celei mai cunoscute şi apreciate cărţi a lui Eric Carle: "Omida mâncăcioasă" (The Very Hungry Caterpillar). În fiecare minut undeva în lume se vinde un exemplar din "Omidă", o carte care a câştigat inimile a milioane de copii din întreaga lume, şi în topul de cea mai bine vândută carte de copii. Este deja o carte clasică în domeniul cărţilor ilustrate, fiind tradusă în peste 45 de limbi şi vândută în peste 29 de milioane de exemplare.

  • "Este una dintre cele mai de succes cărţi ilustrate publicate vreodată, un adevărat simbol al copilăriei." (New York Times)

Povestea metamorfozei omizii într-un minunat fluture, dezarmantă în simplitatea ei, a fost apreciată de generaţii la rând de copii, părinţi şi educatori. Este iubită pentru mesajul de speranţă, pentru colajele cu minunate combinaţii de culori sau găurelele ce marchează drumul omizii şi stimulează degetele micuţilor cititori să o descopere, începând totodată şi călătoria în extraordinara lume a cărţilor.

Pe parcursul anului 2009, Penguin Books, împreună cu Eric Carle, va organiza numeroase evenimente în şcoli, librării sau biblioteci din toată lumea, precum şi interviuri cu autorul în presa scrisă şi online. 20 martie a fost desemnată "Ziua Omizii mâncăcioase" (The Very Hungry Caterpillar Day). În această zi a primăverii, toţi iubitorii acestei cărţi sunt încurajaţi s-o citească, sărbătorind astfel mica omidă pofticioasă aflată tot timpul în căutarea a câte ceva bun de mâncare, pentru a se transforma în mod misterios, în cele din urmă, într-un minunat fluture. Penguin Books încurajează copiii care o iubesc să îi trimită felicitări cu ocazia aniversării. De asemenea, o variantă tridimensională a cărţii va fi disponibilă începând cu luna martie în librăriile din Statele Unite.

"Acum 40 de ani, în timp ce experimentam făcând găurele cu un perforator în hârtie, mi-am imaginat un viermişor care roade pagina şi astfel s-a născut ideea cărţii "Omida mâncăcioasă". Pentru mine, "Omida mâncăcioasă" este o poveste despre speranţă şi mă bucur foarte mult că este iubită în toată lumea. Sper ca această poveste să continue să încânte cititori de toate vârstele şi-mi doresc ca mesajul ei de speranţă să încurajeze cât mai mulţi copii să crească şi să se dezvolte în mod pozitiv." Eric Carle

Cărţile lui Eric Carle sunt deosebite datorită tehnicii prin care creează ilustraţii, folosind coli subţiri pictate în diverse combinaţii de culori, pe care le decupează si apoi le lipeşte pentru a forma acele imagini de neuitat, în culori strălucitoare, care-l fac unic.

Mai multe cărţi din seria de carti cartonate pentru copii.
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Omida mancacioasa” de Eric Carle a apărut la editura Cartea Copiilor în seria de Carti pentru copii, se află în stare nouă, conține 16 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană