NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Ocultismul in politica, de Gerard De Sade, Sophie De Sade

Ocultismul in politica

de Gerard De Sade, Sophie De Sade

Ocultismul in politica

Titlu:

Ocultismul in politica

Domeniu: Istorie

Editura: Nemira

Autor: Gerard De Sade, Sophie De Sade

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 262

Anul apariţiei: 1996

24,00 RON

Adesea, in spatele regelui se ascunde magicianul, iar uneori magicienii din umbra palatelor ajung sa ia palatele in stapanire – acesta este „mesajul“ cartii celor doi autori, care ne poarta de la pitagoricieni la anabaptisti, de la ismaeliti la nestorieni, de la Ioana d’Arc la baronul Ungern si la Sinarhie, de-a lungul unor capitole scrise intr-un ritm alert si care se citesc ca tot atatea romane politiste, cu atat mai interesante cu cat e vorba in ele de fapte si personaje reale, atestate istoric si uneori cunoscute si de noi, in zilele noastre. Templierii, Saint-Germain, Cagliostro sunt personaje care au facut istoria din culise, stramosi ai celor care, nebanuiti, continua s-o influenteze si astazi fara sa apara in prim-planul ei.

Mare parte din episoadele relatate sunt necunoscute marelui public; repuse in contextul lor istoric, in urma unui studiu bine documentat, ele dezvaluie conexiuni inca nebanuite, luminand fata nevazuta a istoriei si alimentandu-ne aprehensiunea ca intotdeauna ceea ce vedem este mai putin decat ceea ce se intampla cu adevarat.

Gerard & Sophie De Sade - Ocultismul în politică. De la Pitagora până în zilele noastre.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Ocultismul in politica” de Gerard De Sade, Sophie De Sade a apărut la editura Nemira în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 262 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană