NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Nunta lui Isobel, de Sheila O'Flanagan

Nunta lui Isobel

de Sheila O'Flanagan

Nunta lui Isobel

Titlu:

Nunta lui Isobel

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Polirom

Autor: Sheila O'Flanagan

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 624

Anul apariţiei: 2010

24,00 RON

Isi cususe pe rochia de mireasa patru sute douazeci de perle. Isi rezervase o luna de miere in Mediterana si avea cadouri cat pentru o viata. Ce sa mai vorbim de Tim, logodnicul ei cu parul negru ca pana corbului si ochii albastri ca marea… visul oricarei fete. Doar ca, inainte cu doua saptamani de nunta, lumea lui Isobel explodeaza: Tim se razgandeste, anuleaza nunta, totul se transforma intr-un cosmar. Deznadajduita, Isobel pleaca in Spania, unde o ia de la capat: o noua viata, un nou iubit. Si, tocmai cand credea ca totul s-a schimbat, in viata ei reapare Tim. Rupta intre Dublin si Madrid, intre Tim si Nico, Isobel are de luat cea mai dificila hotarare din viata ei.

Sheila O'Flanagan - Nunta lui Isobel.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Nunta lui Isobel” de Sheila O'Flanagan a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 624 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană