NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Nobila Casa, de James Clavell

Nobila Casa

de James Clavell

Nobila Casa

Titlu:

Nobila Casa

Domeniu: Beletristica

Editura: Elit Comentator

Autor: James Clavell

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 1532

Anul apariţiei: 1992

59,00 RON
49,00 RON

Au trecut peste 100 de ani de când Dick Struan a înfiinţat cea mai veche companie comercială din Hong Kong. Însă acum, Nobila Casă este în pericol. Iar Hong Kong-ul însuşi a devenit un teritoriu periculos, unde se confruntă agenţii CIA, KGB şi cei ai Republicii Populare Chineze, ieşind la iveală vechi rivalităţi între tai-pani şi o sete de răzbunare care se întinde pe parcursul a mai mult de un secol.

Primejdiile pândesc la tot pasul, pentru că mizele sunt uriaşe, iar rivalii nu ţin cont de nimic. Autorul ne introduce într-o lume plină de tensiune şi suspans, într-o abundenţă de aventuri, cu răpiri, crime şi catastrofe naturale.

Despre autor: James Clavell

James Clavell (10 oct. 1924 – 7 septembrie 1994) a fost deopotrivă un mare romancier, scenarist şi regizor de film. Cunoscut în principal pentru romanele sale cunoscute sub denumirea de “Saga Asiatică”, Clavell a fost autorul mai multor pelicule de success, incluzând “The Fly” (“Musca”), “The great Escape” şi To Sir with Love” (Domnului Profesor, cu dragoste, cu Sidney Poitier).

Fiul unui ofiţer în Marina Militară Britanică, Clavell s-a înrolat la 16 ani în Artileria Regală Britanică, pentru a continua tradiţia familiei şi a luptat împotriva japonezilor în Malaezia. Rănit şi capturat, a fost dus într-un lagăr de prizonieri din Insula Java Centrală, după care a fost mutat la închisoarea Changi, de lângă Singapore.

Romanele sale se remarcă printr-o atenţie scrupuloasă a detaliului în ceea ce priveşte diferenţele de cultură între cea occidentală şi cea asiatică. Romanele sale — Changi (King Rat, 1962), Tai-Pan (1966), Shogun (1978), Noble House (1980), Whirlwind (1986) — nu au părăsit palmaresurile de bestsellers timp de ani de zile, cunoscând numeroase reeditări şi traduceri în zeci de limbi, cu tiraje impresionante.

Nobila Casa, de James Clavell

Nobila Casă în ediţia de faţă se prezintă în două volume, de 733pag. + 799pag. O carte absolut esenţială pentru orice bibliotecă respectabilă.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Nobila Casa” de James Clavell a apărut la editura Elit Comentator în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 1532 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană