NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mort la datorie, de Stephen King

Mort la datorie

de Stephen King

Mort la datorie

Titlu:

Mort la datorie

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Stephen King

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 440

Anul apariţiei: 2018

64,00 RON

Brady Hartsfield e in stare vegetativa de multi ani. Sa-si revina complet pare improbabil. Dar, dincolo de starea lui, autorul atentatului cu Mercedes in care au murit opt persoane este de fapt foarte prezent. Mai mult, a perseverat si si-a dezvoltat puteri noi, ucigatoare, care pot face dezastru fara ca el sa paraseasca patul de spital. Acum e gata de un alt atac si hotarat sa se razbune pe oricine ii sta in drum. Printre altii, in drum sta si Bill Hodges, politistul pe care il stiti din Mr. Mercedes si Ce-am gasit al meu sa fie.

„O carte clasica de Stephen King. Personaje sinistre, dar realiste, care ti se baga pe sub piele si raman acolo, o poveste palpitanta, cu rasturnari de situatie la o viteza ametitoare, proza incantatoare, toate dovedesc inca o data ca unul dintre cei mai talentati povestitori din America este si unul dintre cei mai buni scriitori.”
Associated Press

„Un thriller atat de intunecat, dar care nu lasa deoparte iubirea, pierderea si, poate, mantuirea.“
The Cleveland Plain Dealer

Mort la datorie (apărut cu titlul original End of watch) este al treilea - și ultimul - volum al trilogiei / seriei Bill Hodges.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Mort la datorie” de Stephen King a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 440 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană