NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Moby Dick, de Herman Melville

Moby Dick

de Herman Melville

Moby Dick

Titlu:

Moby Dick

Domeniu: Beletristica

Editura: Tineretului

Autor: Herman Melville

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 622

Anul apariţiei: 1962

26,00 RON
21,00 RON

Una din capodoperele literaturii universale, romanul Moby Dick, publicat prima dată în 1851, istoriseşte aventurile căpitanului Ahab al navei Pequod, obsedat de dorinţa de a ucide legendara balenă albă, Moby Dick, care îi cauzase pierderea unei gambe. Povestitor este un membru al echipajului, Ishmael.

Abia la câţiva ani după moartea lui Melville, romanul Moby Dick a fost redescoperit de public, recunoscându-i-se calităţile literare care i-au asigurat o popularitate crescândă ca una din creaţiile cele mai importante ale literaturii universale. Proza lui Melville este complexă şi de o imaginaţie bogată, ceea ce a făcut din el unul din cei mai fini stilişti ai limbajului din literatura americană, alături de William Faulkner, Henry James şi Thomas Pynchon. Romanul este dedicat prietenului său, scriitorul Nathaniel Hawthorne, care i-a influenţat scrierile.

Romanul a constituit sursa de inspiraţie a multor adaptări: de film, televiziune, teatru, benzi desenate, operă etc.

Herman Melville - Moby Dick sau Balena Albă.

Tiraj 43100 ex.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Moby Dick” de Herman Melville a apărut la editura Tineretului în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 622 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană