NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mituri si legende ale Romei antice, de Rosa Agizza

Mituri si legende ale Romei antice

de Rosa Agizza

Mituri si legende ale Romei antice

Titlu:

Mituri si legende ale Romei antice

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Lider

Autor: Rosa Agizza

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 336

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON

Legendele si miturile care se regasesc in volumul de fata sunt tratate intr-un limbaj accesibil, urmarind sa largeasca aria de raspandire in randul cititorilor; maniera de tratare nu este exclusiv stiintifica si nu abunda in referinte filologice greoaie.

Desi imagine a unei lumi disparute – si totusi atat de vie in constiinta omului contemporan – Roma Antica continua sa ne comunice in prezent inaltele valori etice si civice proprii actiunilor zeilor si semintiilor de eroi care, astazi, par ca nici nu s-au intamplat, ca nici nu ar fi existat vreodata.

Sedusa de farmecul civilizatiei si mitologiei grecesti, cultura romana s-a lasat inraurita cu subtila complicitate de influentele elene. “Elenizarea” cultelor romane rezida din interpretarea romana a numelor si figurilor divine grecesti pana ce, in timpurile din urma s-a observat patrunderea a numeroase culte orientale, pagane si filosofice in spatiul religiei antice.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Mituri si legende ale Romei antice” de Rosa Agizza a apărut la editura Lider în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 336 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană