NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Menumorut, de Liviu Borcea, Ioan Tepelea

Menumorut

de Liviu Borcea, Ioan Tepelea

Menumorut

Titlu:

Menumorut

Domeniu: Istorie

Editura: Militară

Autor: Liviu Borcea, Ioan Tepelea

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 120

Anul apariţiei: 1988

Stoc epuizat

Epopeea luptei de aparare a voievodatului condus de Menumorut se incadreaza in seria marilor eforturi depuse de poporul roman pentru apararea libertatii, unitatii si independentei patriei. Menumorut s-a impus ca un ctitor si aparator de tara in dramaticele infruntari de la cumpana secolelor IX-X. Mostenirea sa politica si militara se constituie, prin autenticitate si semnificatii, intr-o contributie de prestigiu la dainuirea romaneasca in spatiul sau teritorial multimilenar. (Seria Domnitori si voievozi).

Una din putinele lucrari aparute in Romania, dedicate exclusiv voievodului Menumorut.

Liviu Borcea, Ioan Tepelea - Menumorut.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Menumorut” de Liviu Borcea, Ioan Tepelea a apărut la editura Militară în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 120 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană