NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Memorii, de Mihail Gorbaciov

Memorii

de Mihail Gorbaciov

Memorii

Titlu:

Memorii

Domeniu: Istorie

Editura: Nemira

Autor: Mihail Gorbaciov

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 400

Anul apariţiei: 1994

64,00 RON

Mihail Gorbaciov a acceptat sa-si deschida arhiva personala si sa dea publicitatii o serie de documente pana acum secrete.

Cititorul va patrunde in culisele Istoriei pe punctul de a se naste, va asista la negocierile dintre stapanul Kremlinului si conducatorii marilor puteri: Francois Mitterand, Margaret Thatcher, Helmut Kohl, George Bush... va participa la doalogul emotionant al Papei Ioan Paul al II-lea cu secretarul general al unui partid care ridicase ateismul la rangul de credinta... va deveni martorul infruntarilor din spatele usilor inchise, in varful ierarhiei sovietice... va descoperi, in sfarsit, cu ajutorul acestor texte, profilul intelectual, politic si moral al omului care, in calitate de succesor al unor potentati precum Brejnev sau Andropov, a orchestrat schimbarea profunda si deschiderea sistemului totalitar al carui produs a fost el insusi.

Mihail Gorbaciov - Memorii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Memorii” de Mihail Gorbaciov a apărut la editura Nemira în seria de Istorie, se află în stare foarte bună, conține 400 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană