NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mediamorphosis: sa intelegem noile media, de Roger Fidler

Mediamorphosis: sa intelegem noile media

de Roger Fidler

Mediamorphosis: sa intelegem noile media

Titlu:

Mediamorphosis: sa intelegem noile media

Domeniu: Stiinta

Editura: Idea Design & Print

Autor: Roger Fidler

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 236

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

Marea nedumerire a acestui deceniu sunt noile media. Ce sunt acestea, se intreaba in egala masura oamenii si companiile. Exista ceva ce oamenii isi doresc de la media pe care nivelul sau actual saturat nu il ofera? Ce forma va lua? Poate o industrie a noilor media sa fie construita, iar daca da in cit timp? Si intrebarile ar putea continua la nesfirsit. Astazi se fac bani din noile media. Dar ei se fac de catre impresari, organizatori de conferinte, avocati si alte citeva categorii printre care o mina de scriitori ce promit raspunsuri. Roger Fidler, in a sa Mediamorphosis: sa intelegem noile media, este autorul care se apropie cel mai mult de raspunsurile la intrebari.

Dilema de azi a noilor media este internetul. Acesta este scump la accesare, primitiv din punct de vedere artistic, cumplit de lent si suprapopulat cu mizerii. Dar este minunat. internetul da glas celor care nu dispun de o frecventa de radio sau televiziune ori de o tipografie. El depaseste frontierele; in vreme ce unii sustin ca este o sursa de dezbinare, daca privim lucrurile la nivel global, el este o sursa de unitate. Internetul da la o parte „barierele de acceptare” in lumea afacerilor; astazi, media e extrem de scumpa, dar cu putini bani si ceva ingeniozitate aveti sansa de a putea demara o afacere pe internet care, in clipa lansarii, este distribuita la nivel international. Fara a fi nevoie sa cumparati teren, sa construiti sedii si sa instalati echipamente costisitoare, niste investitii modeste in programare si marketing, cu o frecventa progresiva, sunt de ajuns.

Roger Fidler este profesionist rezident si coordonator al Laboratorului de Design Informational de la Scoala de Jurnalism si Comunicare in masa a Universitatii de Stat Kent, Ohio. El este un vizionar si un pionier al editarii electronice recunoscut pe plan international.

A lucrat in presa scrisa peste 34 de ani in calitate de jurnalist, designer si tehnician fiind activ implicat in dezvoltarea noilor media inca din 1979. In 1981 el inventeaza conceptul de ziar electronic pe tableta si dezvolta primul prototip zece ani mai tirziu in calitatea sa de Freedom Media Studies Fellow la Columbia University. Intre 1992 si 1995 el a condus Laboratorul de Design Informational Knight-Ridder la Boulder, Colorado. De asemenea, in 1985 el a fondat PressLink, primul serviciu informatic on-line pentru industria presei, iar in 1983 Knight-Ridder Graphics Network (astazi KRT Graphics), prima retea de grafica pe calculator pentru ziare. Intre 1979 si 1983, a fost un membru cheie al echipei de dezvoltare videotex Knight-Ridder si a fost primul care a ocupat pozitia de director de design al serviciului comercial al companiei numit Viewtron.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Mediamorphosis: sa intelegem noile media” de Roger Fidler a apărut la editura Idea Design & Print în seria de Stiinta, se află în stare foarte bună, conține 236 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Scarlett vol.I+II
Scarlett vol.I+II
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană