NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Masca inocentei, de Virginia Henley

Masca inocentei

de Virginia Henley

Masca inocentei

Titlu:

Masca inocentei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Philon

Autor: Virginia Henley

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 495

Anul apariţiei: 1994

56,00 RON
42,00 RON

O carte de cinci stele, o carte desavarsita! Virginia Henley creeaza un decor splendid si personaje extraordinare - pline de forta morala, mandrie si senzualitate. Presara povestea cu interesante si frumoase comploturi. Totul prinde viata mai mult ca in orice povestire pasionanta de dragoste. Masca inocentei este superb detaliata si somptuos infatisata. (Affaire de Coeur)

Virginia Henley a atins desavarsirea... Imediat cititorul devine implicat in emotiile personajelor, simtindu-le dragostea, ura si pasiunea. (Rendezvous)

Atinge noi culmi ale pasiunii, aventurii, senzualitatii... cu totul remarcabil! O poveste de dragoste exceptional de armonioasa. Cu fiecare roman, Virginia Henley face dovada fortei ei scriitoricesti si cititorii sunt minunat recompensati la lectura acestei carti. Nu va opuneti seductiei acestei spectaculoase povestiri. (Romantic Times)

Historical romance. BEST SELLER.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Masca inocentei” de Virginia Henley a apărut la editura Philon în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 495 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană