NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Mary Wakefield, de Mazo De La Roche

Mary Wakefield

de Mazo De La Roche

Mary Wakefield

Titlu:

Mary Wakefield

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Univers

Autor: Mazo De La Roche

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 432

Anul apariţiei: 1970

24,00 RON

Între cele două războaie mondiale, în Canada s-a afirmat o scriitoare de reputaţie internaţională, Mazo De La Roche, născută în 1885. În anul 1927, revista americană 'Atlantic Monthly' i-a acordat un premiu pentru romanul Jalna. Era începutul unei cronici de familie care numără acum mai mult de cincisprezece romane, traduse în principalele limbi, şi din care face parte Mary Wakefield. Cronica începe la sfârşitul secolului trecut, când irlandeza Adeline Court şi soţul ei, Philip Whiteoak, s-au stabilit pe malurile lacului Ontario şi au pus bazele celebrului domeniu Jalna, numit astfel în amintirea unui post din India unde Philip fusese în garnizoană. Autoarea a situat la Jalna diferitele generaţii ale familiei Whiteoak, într-o lume în care cititorului îi va face plăcere să evadeze.

Colecţia Meridiane.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Mary Wakefield” de Mazo De La Roche a apărut la editura Univers în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 432 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană