NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Marilyn Monroe - secrete, glorie şi tragedie, de J. Randy Taraborrelli

Marilyn Monroe - secrete, glorie şi tragedie

de J. Randy Taraborrelli

Marilyn Monroe - secrete, glorie şi tragedie

Titlu:

Marilyn Monroe - secrete, glorie şi tragedie

Domeniu: Jurnale, memorii, biografii

Editura: Litera International

Autor: J. Randy Taraborrelli

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 432

Anul apariţiei: 2009

19,00 RON

Marilyn Monroe – un nume sinonim cu frumuseţea şi cu faima, cea mai sexy actriţă a tuturor timpurilor – era, în realitate, o femeie mult mai complexă decât imaginea fabricată la Hollywood. Norma Jean Mortensen s-a născut la Los Angeles, în 1926. Copilăria şi-a petrecut-o în familii adoptive şi în orfelinate, fără să-şi cunoască tatăl şi fără să-şi vadă prea des mama, internată într-un institut de psihiatrie. Căsătorită la 16 ani, doar pentru scurt timp, a fost descoperită de un fotograf, în timp ce lucra într-o fabrică de muniţie. Succesul nu a întârziat să apară, cu filme ca Niagara, Şapte ani de căsnicie sau Unora le place jazzul, Marilyn devenind vedeta absolută a anilor 1950. Viaţa personală i-a fost marcată de alte două mariaje eşuate: cu celebrul jucător de baseball Joe DiMaggio, apoi cu Arthur Miller, nu mai puţin faimosul dramaturg. Relaţiile sale cu membrii familiei Kennedy şi cu Frank Sinatra au stârnit adevărate scandaluri în epocă.

Cartea de faţă este prima care foloseşte documente secrete, declasificate în 2006, oferind informaţii inedite în legătură cu depresiile lui Marilyn, presupusa relaţie cu JFK, preşedintele SUA, sau abuzul de sedative şi de alcool care i-a provocat moartea, la doar 36 de ani.

Despre autor

J. Randy Taraborrelli, reporter la The Times, Paris Match, The Daily Mail, este cunoscut pentru biografiile sale şi despre alte vedete din lumea filmului şi a muzicii: Grace Kelly, Diana Ross, Elizabeth Taylor, Frank Sinatra, Madonna, Cher, Michael Jackson.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Marilyn Monroe - secrete, glorie şi tragedie” de J. Randy Taraborrelli a apărut la editura Litera International în seria de Jurnale, memorii, biografii, se află în stare nouă, conține 432 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană