NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Marat, de Gerard Walter

Marat

de Gerard Walter

Marat

Titlu:

Marat

Domeniu: Istorie

Editura: Helicon

Autor: Gerard Walter

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 194

Anul apariţiei: 1999

39,00 RON

Jean Paul Marat (1743-1793), publicist si om politic francez. In coloanele ziarului sau, "L`ami du peuple", a dus o sustinuta campanie impotriva politicii capitaliste a girondinilor.

Ca presedinte al Clubului Iacobinilor, a avut un rol esential in revolutia din 31 mai - 2 iunie 1793, soldata cu excluderea girondinilor din Conventia Nationala si instaurarea dictaturii iacobine.

Se dedica Revolutiei Franceze, publicisticii - considerand deseori ca dreptatea este numai de partea lui - adora femeile si aventurile "furate" din timpul luptei sale impotriva "conspiratorilor".

A fost asasinat de catre Charlotte Corday.

Biografia scrisă de Gérard Walter, răstoarnă multe teorii susţinute de istoriografiile anterioare cu privire la Marat şi scoate în evidenţă şi latura „umană”, nu numai pe aceea de „monstru”, a revoluţionarului francez.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Marat” de Gerard Walter a apărut la editura Helicon în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 194 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană