NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Magie, de Amanda Quick

Magie

de Amanda Quick

Magie

Titlu:

Magie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Colosseum 2000

Autor: Amanda Quick

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 448

Anul apariţiei: 1996

39,00 RON

Frumoasa si apriga Lady Alice refuza sa se lase intimidata de vreun barbat - chiar daca el este infricosatorul cavaler Hugh cel Necrutator. Cand acesta descinde la castelul Lingwood Manor in cautarea magicului cristal verde, Alice indrazneste sa-i propuna un targ. In schimbul unei dote substantiale, ce ii va elibera pe ea si pe fratele ei de sub tutela unchiului tiranic, isi alatura istetimea insusirilor razboinice ale lui Hugh pentru a recupera misteriosul cristal.

Curand insa, Sir Hugh realizeaza ca doreste de la Alice mult mai mult decat recuperarea pietrei pretioase. Ea se simte atrasa de o pasiune puternica pe care o impleteste cu o hartuiala continua, iar neinfricatul cavaler isi da seama ca ar risca totul pentru a se casatori cu Alice.

Amanda Quick - Magie.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Magie” de Amanda Quick a apărut la editura Colosseum 2000 în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 448 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană