NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Legiunea blestematilor, de Sven Hassel

Legiunea blestematilor

de Sven Hassel

Legiunea blestematilor

Titlu:

Legiunea blestematilor

Domeniu: Beletristica » Comando

Editura: Nemira

Autor: Sven Hassel

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 255

Anul apariţiei: 1992

19,00 RON

Calvarul lor a inceput departe de linia frontului, in cazarmile-inchisoare ale celui de-l III-lea Reich. Acolo au fost fabricate legiunile de otel pe care Hitler le-a trimis sa cucereasca lumea. Dar nici blindajul cel mai gros nu le-a putut apara trupurile si sufletele.

De cate douazeci de ori pe zi ni se repeta, printre injuraturi, ca serveam intr-un batalion disciplinar, ceea ce ne obliga sa fim cei mai buni ostasi din lume.
In timpul primelor sase saptamani am facut exercitii de la sase dimineata pana la sapte si jumatate seara. Exercitii pana cand sangele ne tasnea de sub unghii...

Sven Hassel - Legiunea blestematilor.

Cu bata, cu pumnul, cu patul armei, asa sunt instruiti soldatii care nu se vor teme de nimeni si de nimic. Bravura lor viitoare este direct proportionala cu numarul cicatricelor. Sistemul are insa o fisura: supraoamenii dezerteaza. Cei ajunsi de bratul lung al Armatei sunt trimisi in infernul inchisorilor militare si de acolo mai departe, in unitatile disciplinare aruncate mereu in linia intai. Aceste legiuni ale blestematilor poarta insemnele tuturor armelor si aduna in randurile lor cele mai sinistre si cele mai inocente personaje ale Germaniei naziste.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Legiunea blestematilor” de Sven Hassel a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Comando, se află în stare foarte bună, conține 255 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană