NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Lady Caligula (2 vol.), de Lasse Braun

Lady Caligula (2 vol.)

de Lasse Braun

Lady Caligula (2 vol.)

Titlu:

Lady Caligula (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Nemira

Autor: Lasse Braun

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 1344

Anul apariţiei: 2008

Stoc epuizat

În timpul domniei lui, Caligula a transformat o aripă a palatului imperial într-un bordel cu saloane mari, amenajate în diverse stiluri tematice, unde, în luminile mijite ale lămpilor cu ulei, poftele carnale erau de nestăvilit. Acest lucru a stârnit foarte multe controverse, dar i-a adus şi multă popularitate printre romani. Lady Caligula este tânăra soţie a stăpânitorului Romei, prinsă în mrejele intrigilor şi a poveştilor senzaţionale ţesute la Curtea Imperială. Un roman în care sunt explorate teritoriile eroticului fără limite sau oprelişti.

AVERTISMENTUL AUTORULUI:

Acest roman istoric poate fi socant pentru cititorii nefamiliarizati cu moravurile sexuale ale Romei antice sau pentru oricine considera ca scenele sexuale nu trebuie descrise explicit. Ca si in cazul medicamentelor, aveti grija ca aceasta carte sa nu ajunga in mainile copiilor sau adolescentilor! Va sfatuiesc, de asemenea, sa nu o aratati sau s-o imprumutati adultilor prea naivi.

Lasse Braun - Lady Caligula (2 vol.).

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Lady Caligula (2 vol.)” de Lasse Braun a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 1344 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană