NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Lacrimi si sange, de Karl May

Lacrimi si sange

de Karl May

Lacrimi si sange

Titlu:

Lacrimi si sange

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: Eden

Autor: Karl May

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: nespecificat

Anul apariţiei: 1997

39,00 RON

Karl May - Lacrimi și sânge.

Oameni albi şi oameni roșii, eroi şi bandiți, străini cruzi, împrejurări dramatice, comori ascunse, lupte pe viață şi pe moarte, prietenii devotate, răzbunări şi urmăriri, iată doar câteva dintre atributele prin care Karl May a devenit unul dintre cei mai citiţi scriitori din lume.
Autor apreciat şi iubit de atâţia amatori de aventuri, călătorii şi de povestiri palpitante despre fapte vitejeşti petrecute în deşerturile arabe sau pe tărâmurile indienilor din America, prozatorul german Karl May este considerat un clasic al acestui gen, publicând circa 70 de cărţi, traduse în peste 30 de limbi. Popularitatea sa poate fi comparată cu cea a lui Jules Verne.
Imaginile şi personajele create de autor, descrierile de peisaje şi caractere creează o atmosferă plină de farmec şi mister, la care se fac părtaşi şi cei care se cufundă în lectura acestei cărţi.

Volumul 30 al colecției de opere complete Karl May.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Lacrimi si sange” de Karl May a apărut la editura Eden în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare impecabilă și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană