NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Kama Sutra - breviarul amorului, de Alain Danielou

Kama Sutra - breviarul amorului

de Alain Danielou

Kama Sutra - breviarul amorului

Titlu:

Kama Sutra - breviarul amorului

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Pro

Autor: Alain Danielou

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 624

Anul apariţiei: 2003

64,00 RON

Kama Sutra a fost deseori considerata un simplu manual de erotism. Zugravind arta de a trai a unui orasean civilizat si rafinat, ea completeaza printr-o teorie a iubirii, a sexualitatii si a placerii, tratatele de politica, de economie si de morala Artha Shastra si Dharma Shastra. Lucrarea intreprinde un studiu sistematic si lipsit de prejudecati al tuturor aspectelor esentiale ale existentei. Puritanismul, religiozitatea si falsul misticism, care bantuie in India moderna, nu existau in societatea descrisa de Vatsyayana si predecesorii sai. Vatsyayana pare sa fii fost un brahman, un mare invatat, intr-o epoca de efervescenta culturala (secolul al IV-lea e.n.). Considerata ca o stiinta anexa traditiei religioase, arta erotica facea parte din educatia copiilor si adolescentilor. Sursele si comentariile, in mod obisnuit separate de text, prezinta traditia in toata amploarea ei.

Alain Danielou, pentru prima data, a tradus comentariile din hindi si sanscrita si a redat acestei lucrari intreaga vigoare a invataturii sale. Kama Sutra reprezinta un studiu impartial si sistematic al unuia dintre aspectele esentiale ale existentei. Kama Sutra este si astazi de o actualitate surprinzatoare, adevarat breviar al amorului, valabil pentru toate timpurile.

Alain Danielou - Kama Sutra: Breviarul amorului, de Vatsyayana.

Format mare, cartonată.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Kama Sutra - breviarul amorului” de Alain Danielou a apărut la editura Pro în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare impecabilă, conține 624 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană