NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Iubirile lui Chico, de Michel Zevaco

Iubirile lui Chico

de Michel Zevaco

Iubirile lui Chico

Titlu:

Iubirile lui Chico

Domeniu: Beletristica » Roman istoric

Editura: A.P.

Autor: Michel Zevaco

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 235

Anul apariţiei: 1992

24,00 RON

Destinele paralele sau intretaiate ale regilor si reginelor, ostenilor sau borfasilor, hangiilor sau florareselor ilustreaza ideea ca istoria nu este decat suma tuturor destinelor individuale, de la cele mai faimoase la cele mai obscure, de la cele mai nobile la cele mai marsave, si ca hazardul este singurul stapan al lor.

Pe fundalul razboaielor civile necrutatoare in care se infrunta ambitiile privind tronul Frantei, Zevaco face sa renasca intrigi, comploturi, serbari regale si princiare, procesiuni si audiente dar si scene intime sau de pe strada cu o sensibilitate si un umor uimitoare. Ciclul "Cavalerul Pardaillan" este unanim recunoscut drept una dintre cele mai reusite creatii ale romanului de capa si spada, o fresca pasionanta a unor vremuri pline de romantism si de eroism.

Seniorul de Piennes este adus la ruina de cel mai puternic nobil al Frantei - conetabilul de Montmorency. Dar fiica sa este iubita de ambii fii ai conetabilului si de aici se va declansa o drama teribila pentru ambele familii. In acest cadru isi fac aparitia mai intai batranul soldat Pardaillan si apoi fiul sau, Jean, eroul acestei serii, cel care avea sa fie numit ultimul paladin, cel care in apararea dreptatii, a celor slabi sau napastuiti, ori pur si simplu pentru a-si salva pielea, nu ezita sa lupte impotriva ducilor, maresalilor, printeselor, a puternicei Ecaterina de Medicis, a regelui Frantei, a papei chiar.

"- Asculta ce-ti zic!... Fata ta, in aceasta clipa, se afla in mainile unui om de-al meu. Un om? Un tigru, daca vreau eu, un sclav! Am stabilit aceasta: asculta, nu te misca!... Iata ce s-a stabilit!... daca ma apropii de aceasta fereastra, daca imi ridic toca de pe cap, omul meu, ma auzi bine? omul isi va scoate pumnalul si il va infige in pieptul copilului... Acum poti sa te misti!...
Ii dadu drumul si isi incrucisa bratele.
Ea cazu in genunchi si izbi cu fruntea pamantul batatorit, vrand sa ceara mila, fara sa poata scoate un sunet, ridicand doar bratele in semn de ajutor si supunere."

Volumul Iubirile lui Chico face parte din ciclul Pardaillan. În acest volum, autorul continuă aventurile descrise în Pardaillan şi Fausta.

Colecţia Cavalerii Pardaillan - Michel Zévaco conţine:

  1. Michel Zevaco - Cavalerii Pardaillan
  2. Michel Zevaco - Epopeea dragostei
  3. Michel Zevaco - Fausta
  4. Michel Zevaco - Fausta Învinsă
  5. Michel Zevaco - Pardaillan şi Fausta
  6. Michel Zevaco - Iubirile lui Chico
  7. Michel Zevaco - Fiul lui Pardaillan
  8. Michel Zevaco - Comoara Faustei
  9. Michel Zevaco - Sfârşitul lui Pardaillan
  10. Michel Zevaco - Sfârşitul Faustei
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Iubirile lui Chico” de Michel Zevaco a apărut la editura A.P. în seria de Beletristica: Roman istoric, se află în stare foarte bună, conține 235 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană