NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Iubiri si tradari, de Nora Roberts

Iubiri si tradari

de Nora Roberts

Iubiri si tradari

Titlu:

Iubiri si tradari

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 511

Anul apariţiei: 1995

39,00 RON

Iubiri si tradari (True betrayals) ne introduce in lumea fascinanta a curselor de cai. In ziua in care divortul ei este pronuntat, Kelsey Byden primeste o veste-soc: mama pe care o credea moarta traieste si tocmai a iesit din inchisoare, unde isi ispasise pedeapsa pentru omucidere. Nerezistand ocaziei de a-si cunoaste mama, Kelsey se muta la ferma ei din Virginia si invata despre cursele de cai. Viata ei se schimba atunci cand Gabriel Slater, vecinul lui Naomi, incepe sa-i faca avansuri. Insa el se va dovedi un sprijin nepretuit pentru Kelsey, atunci cand ea se va decide sa afle adevarul despre crima pe care a comis-o mama ei, scotand la iveala lucruri dureroase.

Nora Roberts - Iubiri si tradari.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Iubiri si tradari” de Nora Roberts a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 511 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană