NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Iubirea a spus…, de Rumi

Iubirea a spus…

de Rumi

Iubirea a spus…

Titlu:

Iubirea a spus…

Domeniu: Poezie

Editura: Kamala

Autor: Rumi

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 288

Anul apariţiei: 2003

64,00 RON

Jalal al-Din Rumi a fost un teolog genial, un reprezentant marcant al islamului, învăţat renumit, adorator al Lui Dumnezeu şi totodată unul din cei mai mari poeţi mistici ai tuturor timpurilor.

Acest volum cuprinde selecţii din poeziile lui Rumi. Sunt aici adunate gândurile care i-au înfrumuseţat viziunile şi aspiraţiile, ca şi exclamaţiile de fericire sau suspinul extatic al iluminării.

„Am venit să strălucesc” a spus Rumi, iar când citeşti versurile lui uiţi de limitările pe care le ai. Nu mai rămâne nici un singur strop al inimii tale care să nu vibreze de fericirea trezirii la realitatea celei mai profunde frumuseţi, nu mai eşti omul obişnuit al unui orizont mărginit, ci scânteierea vie a celui care îşi recunoaşte înţelepciunea.

Poezia lui nu este pentru minte, ea este respiraţia vieţii care într-o clipă de adevăr te duce la întâlnirea cu tine însuţi. Versurile sunt autobiografice în sensul în care, vorbind despre sufletul misticului, vorbesc despre viaţa sa.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Iubirea a spus…” de Rumi a apărut la editura Kamala în seria de Poezie, se află în stare impecabilă, conține 288 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană