NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istorie romana, de Ammianus Marcellinus

Istorie romana

de Ammianus Marcellinus

Istorie romana

Titlu:

Istorie romana

Domeniu: Istorie

Editura: Ştiinţifică şi Enciclopedică

Autor: Ammianus Marcellinus

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 753

Anul apariţiei: 1982

99,00 RON

Lucrare monumentala, opera deosebit de valoroasa si de referinta pentru istorici, Istoria romană lui Ammianus Marcellinus, care, dupa propria lui marturisire, povestea “faptele petrecute de la principatul lui Caesar Nerva si pana la moartea lui Valens”, n-a ajuns in intregime pana la noi. Din 31 de carti, cate a scris, s-au pierdut inainte de scolul IX primele 13, care tratau 257 de ani din istoria Imperiului roman, de la 96 pana la 353, si au ramas 18, deci un numar relativ mare, dar care cuprinde doar perioada de istorie romana de la 353 pana la 378, adica de la consolidarea domniei lui Constantius prin uciderea uzurpatorului Magnentius si pana dupa dezastrul de la Hadrianopolis, in care si-a gasit moartea imparatul Valens.

Rarisim si masiv volum, coperti cartonate si panzate, cu supracoperta, unica editie in limba romana, aparuta intr-un tiraj limitat (aprox. 2000 exemplare) in exceptionala serie de lucrari de istorie antica a editurii Ştiinţifice.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Istorie romana” de Ammianus Marcellinus a apărut la editura Ştiinţifică şi Enciclopedică în seria de Istorie, se află în stare impecabilă, conține 753 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană