NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Istoria lui Dumnezeu, de Karen Armstrong

Istoria lui Dumnezeu

de Karen Armstrong

Istoria lui Dumnezeu

Titlu:

Istoria lui Dumnezeu

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Nemira

Autor: Karen Armstrong

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 512

Anul apariţiei: 2009

84,00 RON
64,00 RON

Karen Armstrong identifica in Istoria lui Dumnezeu anul 1492. Se pare ca aceasta data a marcat pentru totdeauna istoria occidentala. Acest an constituie, dupa Karen Armstrong, inceputul turbulentelor care au schimbat pentru totdeauna relatiile dintre evrei, crestini si muslumani.

„Aceasta carte nu va fi o istorie a realitatii inefabile a lui Dumnezeu Insusi, care este dincolo de timp si de schimbare, ci o istorie a modului în care oamenii L-au perceput de-a lungul timpului, de la Avraam pâna în zilele noastre. Ideea lor despre El are o istorie, caci a fost intotdeauna ceva usor diferit pentru fiecare grup de oameni care au folosit-o in diverse epoci. Felul în care o anumita generatie si-L reprezinta pe Dumnezeu poate sa nu aiba nici un sens pentru alta. E un adevar ca propozitia „Cred în Dumnezeu” nu are un sens obiectiv în sine, ci, ca orice alta afirmatie, are sens doar intr-un anumit context, cand e facuta de o anumita comunitate. [...]” (Karen Armstrong)

„Intr-o buna traditie anglo-saxona, Karen Armstrong abordeaza o bibliografie vasta si idei dintre cele mai problematice intr-un limbaj extrem de accesibil si de curgator. Asa se face ca Istoria lui Dumnezeu este una dintre mai rarele carti serioase care fac o lectura deosebit de captivanta.”

Karen Armstrong - Istoria lui Dumnezeu.

Format mare, coperti cartonate.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Istoria lui Dumnezeu” de Karen Armstrong a apărut la editura Nemira în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare foarte bună, conține 512 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană