NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Isis Dezvaluita (vol. 3: Teologia I), de H.P. Blavatsky

Isis Dezvaluita (vol. 3: Teologia I)

de H.P. Blavatsky

Isis Dezvaluita (vol. 3: Teologia I)

Titlu:

Isis Dezvaluita (vol. 3: Teologia I)

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: Ganesha

Autor: H.P. Blavatsky

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 464

Anul apariţiei: 2018

49,00 RON
Dincolo de orice credinta populara straveche dar autentica, s-a aflat aceeasi doctrina antica a intelepciunii. Aceasta invatatura secreta este una si aceeasi, ce a fost totdeauna cunoscuta si practicata de initiatii fiecarui popor. Respectivii initiati erau singurii pe deplin constienti nu numai de existenta ci si de importanta acestei doctrine. O singura privire pertinenta, dar plina de intelepciune este suficienta spre a ne dezvalui ca in absenta acestei invataturi esoterice ce era rezervata celor putini nu s-ar fi putut atinge perfectiunea evidenta pe care o gasim reprezentata in relicvele diferitelor sisteme oculte ce au persistat. O filosofie atat de profunda, un cod moral atat de nobil, si rezultatele practice, unele dintre ele uimitoare, concluzive si uniforme, ce pot fi demonstrate in anumite conditii, nu pot fi rodul unei singure generatii sau al unei singure epoci. In cadrul acestei lucrari monumentale am decis sa aruncam manusa tuturor teologilor dogmatici care au vrut sau vor sa inrobeasca atat istoria cat si stiinta. Ne adresam de asemenea aici in special reprezentantilor Vaticanului, ale caror pretentii despotice emana chiar ura fata de acea parte a crestinatatii ce este iluminata. In afara de cler, atat logicianul competent, cat si investigatorul sagace, dar si exploratorul curajos ar avea nevoie sa studieze cu atentie astfel de carti importante precum este aceasta. Dupa cum se stie doar asttel de cautatori ai adevarului au curajul propriilor lor opinii.

H.P. Blavatsky - Isis Dezvaluită (vol. 3: Teologia).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Isis Dezvaluita (vol. 3: Teologia I)” de H.P. Blavatsky a apărut la editura Ganesha în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 464 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană