Invidie, de Sandra Brown

Invidie

de Sandra Brown

Invidie

Titlu:

Invidie

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 496

Anul apariţiei: 2002

49,00 RON
Vezi carte

Protagonista cartii de fata, Maris Matherly-Reed, este o celebra redactora de carte din New York, fiica unui publicist si sotia scriitorului de succes Noah Reed. Arareori este captivata de o misiune spontana in care sa simta ca trebuie sa-l intilneasca pe autor (protagonist). Dar Maris tocmai a primit parte de manuscris, foarte tentant de altfel, semnat PME, avind ca adresa a expeditorului o insula putin cunoscuta de pe linga coasta statului Georgia. Lucrarea si potentialul autorului - sau poate si altceva - o obliga pe Maris sa-l caute.

Pe o plantatie de bumbac in ruina, sinistra, ea il gaseste pe Parker Evans, un barbat hotarit sa-si ascunda identitatea si trecutul. Lucrind cu el capitol dupa capitol, Maris este impresionata de povestea lui despre doi prieteni care inchiriaza o barca impreuna cu o femeie pentru o noapte de desfriu, o excursie din care doar o persoana se va mai intoarce. Pe masura ce povestea se deruleaza, Maris se convinge ca povestea spusa de el e mai mult decit simpla fictiune. Tulburata de atractia pe care o simte pentru Parker si cuprinsa de o sumbra presimtire legata de personajele romanului lui, ea cauta adevarul ascuns despre o crima comisa in urma cu zeci de ani. Apoi cineva apropiat ei moare, in timp ce apropierea de adevar dezvaluie prezenta unui individ malefic: un barbat ce se va folosi de ea sau de oricine altcineva pentru a obtine ce doreste.

Sandra Brown - Invidie.

Recenzii

Cartea “Invidie” de Sandra Brown a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 496 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană