NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Initiatul, de Katherine Kurtz, Deborah Harris

Initiatul

de Katherine Kurtz, Deborah Harris

Initiatul

Titlu:

Initiatul

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Katherine Kurtz, Deborah Harris

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 384

Anul apariţiei: 2006

24,00 RON

Sir Adam Sinclair, mai mult decat un doctor, mai mult decat un detectiv... un Initiat prin venele caruia curge sange de templier. Misiunea sa este sa protejeze Lumina impotriva celor rataciti pe Calea intunericului.

„Anumite adevaruri pur si simplu exista! Iar adevarul ultim asupra templierilor [...] e ca toti cavalerii Templului din Ierusalim au urmat singurul drum al devotamentului fata de Pamantul Sfant si au pastrat adevarurile secrete. Multi au preferat sa arda pe rug decat sa tradeze ceea ce Ordinul considera a fi sacru. Iar un rege al Frantei, din secolul al XIV-lea, care hotarase sa distruga Ordinul, sperand sa puna stapanire pe bogatiile lui legendare, nu avea sa afle niciodata ca incomensurabila bogatie a templierilor nu consta in aur, ci in cunoastere...”

„Personaje fascinante intr-o lume fabuloasa, amenintata de fortele intunericului.” New York Times

Katherine Kurtz, Deborah Harris - Inițiatul.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Initiatul” de Katherine Kurtz, Deborah Harris a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 384 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană