NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Inchizitia spaniola, de Bartolome Bennassar

Inchizitia spaniola

de Bartolome Bennassar

Inchizitia spaniola

Titlu:

Inchizitia spaniola

Domeniu: Istorie

Editura: Politică

Autor: Bartolome Bennassar

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 332

Anul apariţiei: 1983

32,00 RON
24,00 RON

Inchizitia spaniola a fost, inainte de toate, un tribunal al Bisericii, asa cum se crede in general, sau, mai mult, un instrument esential al aparatului de stat, un sistem de control social fara egal in epoca?

Erau inchizitorii mai ales calugari, cu solide cunostinte de dogma, sau functionari angajati intr-o cariera, calauziti mai mult de drept decat de teologie?

Inchizitia a persecutat numai minoritatile religioase sau i-a vanat cu acelasi patos si pe vechii crestini pentru a le impune un model religios, politic, social si sexual? De ce Inchizitia spaniola le-a tratat pe vrajitoare cu un zel necunoscut justitiilor civile si, in general, care a fost pozitia ei fata de pacatele sexuale?

Cate condamnari la moarte? Unde si cand, ce proceduri? Descoperiti adevarul asupra torturii si metodelor aplicate in interogatorii.

Bartolome Bennassar - Inchiziţia spaniolă (secolele XV-XIX).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Inchizitia spaniola” de Bartolome Bennassar a apărut la editura Politică în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 332 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană