NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In razboi, de Duiliu Zamfirescu

In razboi

de Duiliu Zamfirescu

In razboi

Titlu:

In razboi

Domeniu: Beletristica » Autori romani

Editura: Militară

Autor: Duiliu Zamfirescu

Starea cărții: Excelentă

Nr. pagini: 160

Anul apariţiei: 1983

7,99 RON
3,00 RON

Duiliu Zamfirescu - În război. Colecţia Columna

"În război" este al treilea roman din Ciclul Comanestilor, un roman bine scris, verosimil, antrenant, un roman de acţiune în ultimă instanţă, a cărui prospeţime epică s-a menţinut nealterată de-a lungul timpului. Atmosfera povestirii nu este o atmosferă permanentă de război. Firele narative se adună şi se împletesc treptat, într-un mod imprevizibil, totodată palpitant. Alături de pînzele lui Grigorescu, poeziile lui Alecsandri, Duiliu Zamfirescu întoarce la rîndul său, cu destulă fineţe şi originalitate artistică, o pagină remarcabilă din istoria României.

Duiliu Zamfirescu a scris versuri, proză scurtă, piese de teatru, dar cea mai importantă contribuţie a sa la literatura română o reprezintă romanele sale din Ciclul Comăneştenilor (Viaţa la ţară, Tănase Scatiu, În război, Îndreptări, Anna, Ceea ce nu se poate). Acestea se constituie în primul ciclu din literatura română.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “In razboi” de Duiliu Zamfirescu a apărut la editura Militară în seria de Beletristica: Autori romani, se află în stare excelentă, conține 160 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană