NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In jocul celor mari (editie cartonata), de Sophie Dahl

In jocul celor mari (editie cartonata)

de Sophie Dahl

In jocul celor mari (editie cartonata)

Titlu:

In jocul celor mari (editie cartonata)

Domeniu: Beletristica

Editura: RAO Books

Autor: Sophie Dahl

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2008

32,00 RON

Pentru Kitty, copilaria in casa bunicilor, printre flori de camp si rude iubitoare, este un paradis. Dar mamei ei, Marina, o fiinta nerabdatoare si mereu nelinistita cu ochii argintii si talent artistic deosebit, atmosfera casnica nu ii ofera distractia si agitatia pe care si-o doreste. La apogeul nelinistii ei, il intalneste pe Swami-Ji, un guru, care ii prevede un viitor la New York, astfel incat Marina isi ia familia si se muta, trimitand-o pe Kitty in exil la un internat. Kitty nu apuca sa se obisnuiasca bine cu noua ei viata cand Marina decide sa se mute din nou, de data asta in Anglia. Cautarile disperate ale Marinei ii afecteaza lui Kitty viata tot mai mult, iar la cincisprezece ani ea trebuie sa se hotarasca daca sa continue in jocul celor mari sau sa isi apere propriile interese.

In jocul celor mari este o carte plina de umor, de lirism si de tristete, o poveste despre maturizare, care confirma talentul deosebit de narator al lui Sophie Dahl, nepoata celebrului scriitor Roald Dahl.

Ediție cartonată, cu supracopertă.
Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “In jocul celor mari (editie cartonata)” de Sophie Dahl a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană